Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009



















"Στις εκλογές όσοι ψηφίζουν, δεν αποφασίζουν τίποτα. Όσοι μετρούν τις ψήφους, αποφασίζουν τα πάντα!" ... είπες και ελάλησες πατερούλη Στάλιν!

Έγιναν και οι εκλογές στην Γερμανία!
Σύμφωνα με τον σοφό λαό, το καλύτερο απορρυπαντικό τελικά το έχεις αν συνδυάσεις Χριστιανοδημοκράτες με Νεοφιλελεύθερους! Αυτοί θα συνεχίσουν την φιλελεύθερη μεταρρύθμιση και τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή για τα επόμενα χρόνια! Εκπληκτικό πόσο βολικοί είναι για τις ΗΠΑ, τι σύμπτωση!
Οι σοσιαλδημοκράτες αυτοκτόνησαν αλλά ξέρουν τι είναι πραγματικά σημαντικό αυτή την στιγμή, δεν μπορούν να χαλούν την σούπα με αριστερικίστικες ρητορείες σε καιρούς κρίσης. Έχουμε πόλεμο Χανς και πρέπει να πέσει και η τελευταία κατάκτηση των εργαζομένων!

Για τους σημειολογούντες
Η πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατικών είναι γυναίκα και ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων δηλωμένος ομοφυλόφιλος. Αυτοί με τον μαύρο Ομπάμα και το Ισραήλ θα διαλύσουν το Ιράν και την Μέση Ανατολή (αυτή ακόμη περισσότερο). Να μου ζήσουν οι μειονότητες, καιρός να αποκτήσουν και αυτές το μερίδιό τους στην ιστορία του εγκλήματος του να κυβερνάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου